tisdag 16 juni 2009

2005, grymt år!

Sitter och läser gamla mail sen 2005.
På den tiden va man nykär i sin första kärlek man gled runt i Heby skola och tyckte skolan va skit och man börja snusa. Hade skåp brevid Palmén och Robin (vi som först börja snusa,haha) och tyckte rasterna va bäst när man kunde hänga i cafeterian och käka godis och lyssna på musik. Extra engelska med Björn och matte med Dennis, kunde det bli bättre. Vi va ju såå seriösa. Maten skit förutom på fredagar efter idrotten när det va pizza om man hade otur va det gröt med ett skinnlager på. Det va häng hemma hos Lill-adde och alla va polare med alla. Jag & Mateja hade våran bästa tid och inga gränser fanns för att ösa! Livet va på topp. Man va till Miami och va på avslutningresa, man gjorde mycket som man idag tänker tillbaka på som va skit kul.


Nu: Dom mailen man får är att man ska betala hyran och göra adressändringar och sånt, man får räkningar som ska betalas man ska passa tider och ta ansvar på jobbet. Man jobbar och lever livet singel i norge. När man tänker tillbaka så va hebys skola mat BÄST av dom skolor man gått på. Att man börja snusa ångrar man och det kostar massa pengar spec i norge. Alla har glidit ifrån varandra och det är klart man saknar den gamla tiden men livet lever vidare och man går skilda vägar. Mina ledde till Norges huvudstad oslo och kommer nog leda vidare till utlandet.

Tiden går fort vill jag få fram och man måste verkligen leva varje minut!

Hitta gamla msn konversationer som av sparade och vissa skratta man åt och vissa ville man fälla en tår för. 2005 känns så långt bort men ändå så nära.


Hitta ett mail från min bror som va skickat 28/1-05
"You should have come to the point when you don't
bother what people say....

Försök inte vara så mogen syster=)"

Det får avsluta detta inlägg. Klockan börjar rinna iväg och snart ska man väl lägga ner huvudet på min favvo kudde.

På fredag är det NRK konsert med gratis inträde och ni kan ge er fan på att jag ska kolla på Aqua och Karpe diem. haha! Timbuktu ska faktsikt också komma, så man ska väl dit och lyssna lite på svensk musik och ösa med alla norgebor som slutar skolan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar