måndag 2 mars 2009

Back to work!

Japp, då har man en 7 dagar arbetsvecka framför sig. Börjar sent fyra dagar nu så det ska bli skönt att kunna fixa lite innan jobbet och kunna sova ut.
Beställde nya glasögon idag efter den där omtalade plank-incidenten, blev Chanel som är bruna och oranga. Blir nog toppen, troligen har jag dom i handen om 10 dagar. Ska bli skönt att börja se världen igen:)

Sprang nyss och kostade på mig toapapper i Oslo, haha. 13 kr för Euroshopper, kanske får en aningen ont men ska det va billigt så ska det! Fick välja mellan att hålla mig till imorgon på jobbet 15:00 eller lätta på pengarna på kortet;) Tror jag prioriterade rätt där.

Idag har jag även fått lära mig mer av det Norska språket, inte allt är lika. Råka säga till chefén att Sop-gubben hade vart här och hämtat soporna, men sop-gubben betydde något helt annat. Med andra ord på svenska är det en "blottare" och en som tar på andra. Kan bli väldigt fel om man inte tänker sig för. Roligt = Lungt o.sv. Alltid lika kul att läsa vad man ska göra under ett rån eller brand i affären. -"Ta det roligt"


Om en dag och en månad sitter jag på planet till Kina, till bror min, med mamma. Ska bli så otroligt roligt och det kommer så lägligt för jag behöver en semester! Norska pengarna ska shoppas loss och Shanghai ska ses, iaf en liten del av den stora staden:)


Duschen kallar på mig nu!
Pusspuss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar